Όροι Χρήσης

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης. Η περιήγηση στο athlitikopanorama.gr και η χρήση των υπηρεσιών που προσφέρει συνεπάγεται ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους αυτούς.

 1. Το σύνολο του περιεχομένου (εικόνες, κείμενα, λογότυπα, κλπ) του ιστότοπου διατίθεται στους επισκέπτες αποκλειστικά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται ρητά η χρήση ή αναδιανομή του περιεχομένου, σε οποιοδήποτε μέσο, εφαρμογή ή συσκευή, χωρίς γραπτή άδεια της Διεύθυνσης τουathlitikopanorama.gr. Επικοινωνηστε μαζί μας για τυχόν απορίες ή ερωτήσεις.
 2. To athlitikopanorama.gr χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της εμπειρίας περιήγησης των αναγνωστών. Με την περιήγησή σας στον ιστότοπο athlitikopanorama.gr δηλώνετε ότι αποδέχεστε την χρήση των cookies.
 3. Οι αναγνώστες του athlitikopanorama.gr έχουν τη δυνατότητα σχολιασμού στα άρθρα. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε άμεσα και χωρίς καμία προειδοποίηση συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια καθώς και σχόλια που παραβιάζουν την κείμενη νομοθεσία. Για την αποφυγή απρόκλητης διαφήμισης (spam) απαγορεύονται σχόλια με συνδέσμους σε ιστότοπους τρίτων. Σχολιαστές που επαναλαμβανόμενα παραβιάζουν τους όρους χρήσης θα αποκλείονται χωρίς προειδοποίηση. Παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα για τυχόν παραβίαση των όρων χρήσης από σχολιαστές.
 4. Όλα τα άρθρα που ακλουθούν με υπογραφή «athlitikopanorama.gr» αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύονται βάσει του Νομου 2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας, απαγορεύετε ρητά η αντιγραφή τους χωρίς αναφορά της πηγής προέλευσης.
  Σε κάθε άλλη περίπτωση αρμόδια θα είναι τα Ελληνικά Δικαστήρια όπου θα ζητηθεί κάθε είδους αποζημίωση.
 5. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΕκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του athlitikopanorama.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να «φορτωθεί», να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το athlitikopanorama.gr, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του athlitikopanorama.gr
 6. Στο athlitikopanorama.gr δεν λογοκρίνουμε και παραθέτουμε δημόσια όλες της επιστολές άρθρα που φτάνουν προς δημοσίευση πάντα με αναφορά του αποστολέα. α) Αφού πρώτα ελεγχθεί από την συντακτική ομάδα β) σε περίπτωση που αναφέρεται σε πρόσωπα ή καταστάσεις το athlitikopanorama.gr θα ζητήσει και την τοποθέτηση κάθε τρίτου όπου θα αναφέρετε. γ) επιθέσεις και κάθε μορφής χαρακτηρισμοί δεν θα γίνονται δεκτοί και θα απορρίπτεται κάθε τέτοιο έγγραφο. δ) σε κάθε περίπτωση,το δικαίωμα έγκρισης της δημοσίευσης επιστολών που φτάνουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο athlitikopanorama@gmail.com το διατηρεί η συντακτική ομάδα του athlitikopanorama.gr
 7. Το athlitikopanorama.gr δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε δήλωση τρίτου προσώπου, οργανισμού ή εταιρείας που ενδέχεται να υπάρχει στο περιεχόμενό του (κείμενα, εικόνες, ηχητικά αποσπάσματα ή βίντεο).
 8. Τα αρχεία που φτάνουν στο e-mail του athlitikopanorama.gr αποτελούν αποκλειστικότητες προς δημοσίευση και διατηρούμε το δικαίωμα τοποθέτησης σε αυτά του λογότυπου μας.
  Ο αποστολέας διατηρεί το δικαίωμα της ιδιοκτησίας των συνημμένων εφόσον είναι αποκλειστικός ιδιοκτήτης ( συνημμένων ,εγγράφων ) που θα συμπεριληφθούν στην επικοινωνία του,με το athlitikopanorama.gr
 9. Στο περιεχόμενο του athlitikopanorama.gr ενδέχεται να υπάρχουν παραπομπές σε άλλες ιστοσελίδες. Οι ιστοσελίδες αυτές δεν ελέγχονται από το athlitikopanorama.gr και δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το περιεχόμενό τους.
 10. Το athlitikopanorama.gr δεν παρέχει εγγύηση ορθής λειτουργίας οποιοδήποτε είδους για τον ιστότοπο και το περιεχόμενό του. Ιδιαίτερα, δεν εγγυώμαστε ότι τα τυχόν αρχεία (έγγραφα, εικόνες, ηχητικά, βίντεο, σενάρια εντολών κοκ), που ενδέχεται να είναι διαθέσιμα στα άρθρα μας ή ως παραπομπές σε άλλους ιστότοπους, είναι ελεγμένα για ιούς υπολογιστών ή πάσης φύσης κακόβουλο λογισμικό. Είναι αποκλειστικά ευθύνη των επισκεπτών να έχουν στις συσκευές τους τις κατάλληλες προφυλάξεις από τέτοιου είδους κακόβουλα λογισμικά.  Το athlitikopanorama.gr δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία υποστεί οποιοσδήποτε χρήστης από ιούς ή άλλα κακόβουλα προγράμματα.
 11. Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για συνεχή λειτουργία του ιστότοπου, αλλά δεν εγγυώμαστε την αδιάλειπτη λειτουργία του, ούτε αποδεχόμαστε ευθύνες για οποιαδήποτε καθυστέρηση.
 12. Στο athlitikopanorama.gr προβάλλονται διαφημίσεις από τρίτους οργανισμούς και διαφημιστικές εταιρείες. Οι εταιρείες αυτές ειναι αποκλειστικά υπεύθυνες για το περιεχόμενο του διαφημιστικού υλικού. Τοathlitikopanorama.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων, περιλαμβανομένων οποιωνδήποτε λαθών, παραλείψεων ή ανακριβειών ενδέχεται να υπάρχουν σε αυτές.