Επικαιρότητα Στίβος

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/5 Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΑΚ ΒΑΡΗΣ Κ. ΜΠΑΓΛΑΤΖΗΣ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/5 Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΑΚ ΒΑΡΗΣ Κ. ΜΠΑΓΛΑΤΖΗΣ

Μεγάλα αστέρια του στίβου θα είναι το Σάββατο 26 Μαΐου 2018 στο Δημοτικό Στάδιο Κ. Μπαγλατζής» της Βάρης για το διεθνή αγώνα DROMIA 2018 sprint and relays meeting.
Τον αγώνα συνδιοργανώνουν ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης μέσω του Οργανισμού Αθλητισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ), ο Α.Ο. Βάρης Δρομέας και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Στους αγώνες θα διεξαχθούν μόνο αγωνίσματα ταχύτητας – σπριντ και σκυταλοδρομίες.

Η επίδοση κάθε ομάδας επίσημα θα αποτελέσει όριο συμμετοχής στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί 7 με 12 Αυγούστου στο Βερολίνο.

Στα πλαίσια του αγώνα θα τιμηθεί η Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου με ιδιαίτερο βραβείο.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος κάλεσε τον κόσμο να έρθει να παρακολουθήσει τους αγώνες και δήλωσε :

Αποτελεί σημαντική στιγμή για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας η διεξαγωγή του αγώνα «Dromia 2018». Είναι χαρά για εμάς να φιλοξενήσουμε στο Δημοτικό Στάδιο «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής» τόσο μεγάλες προσωπικότητες του διεθνούς και του Ελληνικού ξστίβου και ευχόμαστε η «λάμψη» τους να αποτελέσει κίνητρο για τη νεολαία μας να ασχοληθεί ακόμα περισσότερο με τον αθλητισμό. Εύχομαι σε όλους τους αθλητές καλό αγώνα.