Επικαιρότητα Ποδόσφαιρο

ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΕΠΕΒΑΛΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ 9 ΒΑΘΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΕΠΕΒΑΛΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ 9 ΒΑΘΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών για κάθε μία από τις περιπτώσεις των Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ (δηλαδή συνολικά 9 βαθμών), ενεργοποιώντας τις σχετικές αιτήσεις των τριών παικτών. Πλέον η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό καθώς στις τρεις αφαιρέσεις βαθμών (έχει ήδη μία από την υπόθεση του Βέμερ) αποβάλλεται από το πρωτάθλημα.

Οι ποινές που επιβλήθηκαν σήμερα θα ενεργοποιηθούν σε 3 εργάσιμες μέρες από την στιγμή που θα κοινοποιηθούν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και στη SUPERLEAGUE – ΣΟΥΡΩΤΗ, διάστημα μέσα στο οποίο θα πρέπει να τις πληρώσουν. Αφού αφαιρεθούν οι βαθμοί, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα έχει 5 ημέρες προθεσμία μετά το ματς με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, για να πληρώσει και να τους πάρει πίσω. Αν δεν πληρώσει ούτε τότε, η αφαίρεση θα καταστεί τελεσίδικη, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ

Αίτηση του Σεμπάστιαν Λέτο: Επέβαλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στην από 11/12/2017 Καταγγελία Πρακτικού Συμβιβασμού σε συνδυασμό με το από 16-3-2018 κατατεθέν στο παρόν Δικαστήριο κοινό διευκρινιστικό υπόμνημα των διαδίκων, σχετικά με το ότι η ως άνω ΠΑΕ μέχρι και την ημερομηνία του υπομνήματος έχει εξοφλήσει μέρος της ως άνω οφειλής και εκ τούτου υπολείπεται το ποσό των πενήντα χιλιάδων και εβδομήντα πέντε ( 50075) ευρώ, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας .

Αίτηση του Jοse Verdu Nicolas: Δέχθηκε την από 26-1-2018 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 4034/2018) αίτηση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποίησε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ,κατά το αναφερόμενο στο ιστορικό της παρούσας ποσό, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας

Αίτηση του Μισέλ Εσσιέν: Δέχθηκε την από 26-1-2017 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 3852/2018) αίτηση του αιτούντος Μισέλ Εσσιέν, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Επέβαλε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας