Επικαιρότητα Πινγκ-Πονγκ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΓΣ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΓΣ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 19/11 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της επιτραπέζιας αντισφαίρησης του ΓΣ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ συνάντηση του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΗΣΗΣ (Π.Ο.Φ.Επ.Α.).

Ο Π.Ο.Φ.Επ.Α. ιδρύθηκε στα τέλη του 2003 και αριθμεί περίπου 2000 μέλη, πανελλαδικά. Στον Π.Ο.Φ.Επ.Α. συμμετέχουν ανεξάρτητοι και βετεράνοι αθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρησης. Πρόεδρος του  Π.Ο.Φ.Επ.Α. είναι ο κ. Πλακαντωνάκης Σ., ο οποίος δημιούργησε το Τμήμα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρησης στον ΓΣ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ.

Το αγωνιστικό τμήμα της Π.Ο.Φ.Επ.Α. στεγάζεται στην αίθουσά πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης επί της οδού Λευκάδος 1 στη Βούλα, όπου καθημερινά μετά τις 20:00 αθλούνταιοι ανεξάρτητοι & βετεράνοι.

Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα που προαναφέραμε κατόπιν πρωτοβουλίας του αντιπροέδρου κ. Μακρή Α. με σκοπό την συλλογή διπλωμάτων, μεταλλίων, διακρίσεων, επαίνων και κυπέλλων παλαιών αθλητών (εν ζωή και αποθανόντων) με στόχο την δημιουργία μουσείου.

Την συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους :

  • ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Κωνσταντέλλος Γ.
  • ο αντιδήμαρχος παιδείας και δια βίου μάθησης του δήμου Νίκαιας – Ρέντη κ. Χατζηπαυλίδης Ε.
  • ο πρώην πρόεδρος Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Χριστοδουλάτος Χ.
  • ο πρόεδρος της Π.Ο.Φ.Επ.Α. κ. Πλακαντωνάκης Σ.
  • ο βετεράνος δημοσιογράφος της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΗΧΩ & ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ ΝΕΑ κ. Δόγας Γ.
  • ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ κ. Φυλακούρης Τ.
  • πολλοί φίλοι της Π.Ο.Φ.Επ.Α.

Μετά το καλωσόρισμα από τον κ. Μακρή, χαιρετισμό απηύθηνε ο δήμαρχος κ. Κωνσταντέλλος Γ. ο οποίος υποσχέθηκε υποστήριξη της πρωτοβουλίας για δημιουργία του μουσείου καθώς και βελτίωση από τεχνικής άποψης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων που χρησιμοποιούν οι αθλητές του πίνγκ πόνγκ του ΓΣ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ , του ΑΡΗ 2006 και της Π.Ο.Φ.Επ.Α.

Χαιρετισμό στην συνέχεια απηύθηνε ο κ. Χριστοδουλάτος Χ. ο οποίος δώρισε στον δήμαρχο κ. Κωνσταντέλλο 2 συλλεκτικά βιβλία.

Χαιρετισμό απηύθυνε στην συνέχεια ο κ. Χατζηπαυλίδης Ε.

Στην συνέχεια είπε μερικά λόγια ο κ. Δόγας Γ.

Τον κύκλο των ομιλητών έκλεισε ο πρόεδρος της Π.Ο.Φ.Επ.Α. κ. Πλακαντωνάκης Σ.

Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης, θα πρέπει να αναφερθεί η πολύτιμη πρακτική βοήθεια που προσφέρθηκε από τους αθλητές πίνγκ πόνγκ των Special Olympics, Ασλάνη Α. και Ζαχαρόπουλο Ν.

Τέλος, η ευχάριστη αυτή βραδιά έκλεισε με πλούσιο μπουφέ και ανακοινώθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του μουσείου στις 18 Φεβρουαρίου 2018.

Στη φωτογραφία διακρίνονται από δεξιά στα αριστερά : Λογοθέτη Α. , Λουκά Λ. , Μαρμαρά Α. , Λουκά Μ. , Λουκά Σ. , Φυλακούρη Ρ.

NG athlitikopanorama.gr