Στίβος

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΑΟ ΒΑΡΗΣ Ο ΔΡΟΜΕΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΑΟ ΒΑΡΗΣ Ο ΔΡΟΜΕΑΣ

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε οτι οι προπονήσεις για την αγωνιστική ομάδα κατηγοριών ΠΠΑ/ΠΚΑ &Π/Κ& Ε&Ν ξεκίνησαν εχθές 20.8.2018!

Τα υπόλοιπα τμήματα των ακαδημιών pro/junior, junior, mini, πρωαγωνιστή β’ και Sprint team ΠΠΒ/ΠΚΒ θα ξεκινήσουν στις 3.9.2018 όπως ορίζεται απο το πρόγραμμα για κάθε ηλικιακή κατηγορία!!!

Μετά την πολύ επιτυχημένη χρονιά που διανύσαμε το 2017 /18 , θεωρούμε καθήκον μας να θεμελιώσουμε την δυναμική μας με νέα τμήματα και νέους προπονητές!!!

Οι συνεργασίες θα ανακοινωθούν άμεσα, όλοι οι προπονητές απο την περσινή χρονιά _πάντως_ παραμένουν και στην οικογένεια του Δρομεα προστίθενται ακόμη δύο μεγάλα ονόματα του διεθνούς αθλητισμού!!

Ευχαριστούμε θερμά για την αναγνώριση των προσπαθειών μας , την ανταπόκριση σας σε καθε νικη των παιδιών , σε καθε μεγαλη επιτυχία εγχώρια η διεθνή. Ευχαριστούμε πολύ, μας συγκίνησαν όλα τα ενθαρρυντικά σας σχόλια και μας δυναμώνουν για να προσπαθήσουμε σκληρότερα και με μεγαλύτερο ζήλο!!Είναι ελπιδοφόρο οτι οι γονείς , οι νέοι άνθρωποι , οι πολίτες του τόπου μας είναι ενημερωμένοι για την πορεία του κάθε σωματείου, ψάχνουν ενημερώνονται και πορεύονται ανάλογα!!!

Ο Α.Ο. Δρομέας ανοίγει επίσημα τις πόρτες του για να υποδεχτεί νέους αθλητές με πολλή αγάπη απο επαγγελματίες με πολύ μεράκι και τεράστια πείρα στις 3 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα και ωρα 17.00!!!!

Σας περιμένουμε one team one dream!!!!