Επικαιρότητα Ποδόσφαιρο

ΓΣ ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 1-4

ΓΣ ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 1-4

Σαρωτικός ο ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ στο πρώτο παιχνίδι του 2ου γύρου εκτός έδρας επί του συντοπίτη ΓΣ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ με 4-1 , με τα 3 απο τα 4 γκόλ να πετυχαίνουν οι νεοαποκτηθέντες Μάγγος και Γεωργακόπουλος.

Αναλυτικά : στο 17΄ο Μάγγος σημείωσε το 0-1 και στο 31΄ο Γεωργακόπουλος σημείωσε το 0-2 και μετά απο 3 λεπτά ο Γεωργακόπουλος σημείωσε το 2ο προσωπικό του γκόλ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκόρ στο 0-3 με το οποίο τελείωσε το Αημίχρονο.

Στο 51΄ο ΓΣ ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ μείωσε με τον Πλίτση σε 1-3 για να έρθει στο 84΄ο Neuman να σημειώσει το 1-4 με το πιο όμορφο γκόλ της αναμέτρησης.

Ο ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ παραμένει αήττητος με 32 βαθμούς στην 2η θέση της βαθμολογίας , ενώ ο ΓΣ ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ με τους 15 βαθμούς παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.

Διαιτητές : Μανιώτης , Μήταρης , Τζαφόλιας

ΓΣ ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ : Κάρσος , Βελλής (Τσαλδάρης) , Γιαννόπουλος , Πλίτσης , Βιδάλης , Λιόσης , Μήτρος , Μήτσιος (82΄Μουστεράκης) , Χούντα (80΄Σταγάκης) , Τρίμπος (87΄Οσμένι) , Κωστόπουλος

ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ : Μαρινάκης , Βεϊόγλου , Μάναλης , Μαγγίνας , Τσακύρης , Μάγγος , Κριλής (92΄Κουσιάκης) , Μίχος , Γεωργακόπουλος (72΄Σκουρλής) , Μαυροθαλασσίτης (85΄Γιαμάς) , Neuman (89΄Γκέρκι)

 

NG athlitikopanorama.gr